Danas je Pet Maj 23, 2025 1:16 am

Sva vremena su u UTC UTC

Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 2 postova ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: Čet Apr 24, 2025 9:43 pm 

Pridružio se: Sub Mar 13, 2021 12:59 pm
Ne znam da li sam na pravom mestu, ako jesam želela bih da pitam za pomoć. Zapravo, mami mi je dijagnostikovan rak grlića materice, 3B stadijum. Konzilijum joj je predložio hemiom terapiju tri ciklusa i zračnu kombinovano. Ne znam kako će to podneti jer u zadnjih petnaestak dana od kada se vratio nalaz sa patologije mnogo čitam i svi kažu da je hemio terapija jako loša tj. da jako loše utiče na organizam koji joj je i ovako slab. Znam da se mnoge bolesti leče biljem pa bih zamolila , ako neko zna više o tome , da mi da savet kako i na koji način mogu pomoći majci. Možda pišem nepovezano ali vas molim da me razumete. Unapred se zahvaljujem.

Vrh

PostPoslato: Sub Apr 26, 2025 6:35 pm 

Pridružio se: Sub Mar 13, 2021 3:31 pm
Dragana mislim da je nov sajt i da još uvek nema članova ali mislim da će ih biti. Svaki početak je težak ali se nadam da će biti bolji od sličnog sajta koji već funkcioniše , kako vidim godinama, ali ga je administrator napravio na svašta jer je dozolio da na taj način funkcioniše pa se nadam da će ovaj biti baš onakav kakav korisnici žele da bude i da funkcioniše tako da pomaže ljudima.
Nadam se da će ti neko odgovoriti. Ne odustaj i pobedićete to zlo zajedno što ti od srca želim.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu  Odgovori na temu  [ 2 postova ] 

Sva vremena su u UTC UTC